Badkamer

Op en top genieten van de badkamer

Inmiddels wonen we al ruim een maand in ons nieuwe huis en hier hebben we nog geen minuut spijt van gehad! De hoogste tijd om eens een update te delen met jullie. Ons vorige huis was echt een heel fijn huis met vreselijk lieve buurvrouwen, maar toch weet ik zeker dat dit een hele goede keuze is geweest. Wij hadden namelijk twee redenen om te verhuizen: meer speelgelegenheid voor de meisjes én we wilden zooo graag weer een bad.

De meisjes hebben in de nieuwe buurt echt de tijd van hun leven. Ze zijn ontzettend veel buiten om met andere kinderen te spelen, ze komen hooguit thuis om even te plassen of wat eten op te halen. Daarnaast hebben de meisjes welgeteld 1x gedoucht hier, verder alleen maar in bad gezeten. Maar het bad is inmiddels ook mijn nieuwe hobby geworden; ik vind het heerlijk om de dag zo relaxed en ontspannen af te sluiten. De hele verhuizing is dus een enorm keuze geweest!

Genieten van dit heerlijke huis

Het huis waar we nu wonen staat in een redelijk nieuwe nieuwbouwwijk, het huis is 14 jaar oud en het is altijd vreselijk goed onderhouden. Het voelt voor ons dus ook echt als een nieuw huis. Toen we de sleutel kregen heeft Jasper alles geschilderd en verder hebben we helemaal niks aan het huis hoeven doen, echt heerlijk.

Nieuwe hobby: lekker ontspannen in bad

De badkamer ziet er nog als nieuw uit. We hebben de  kranen vervangen, want die waren daar wel echt aan toe.. Maar verder is het echt super. De badkamer is een stukje groter en vooral veel praktischer ingericht dan in ons vorige huis. Ik mis nog wel een grote kast onder de wastafel, maar verder is het echt top. De douche is een stuk ruimer en we hebben een heerlijk bad waarin we zelfs bubbels kunnen doen. Je snapt misschien wel dat de meisjes hier écht niet willen douchen, in bad is het een groot feest! Niet alleen voor hen trouwens, ik vind het heerlijk om lekker te badderen en weer even tot rust te komen. Telefoon weg, een lekker boekje erbij.. Ik hou er zo van! Het is wat mij betreft echt een nieuwe hobby geworden, haha! En niet alleen van mij.. Ook de kindjes gaan hier ontzettend graag in bad; extra leuk met hun nieuwe badspeelgoed van Vtech!

Behalve het vervangen van de kranen en het schilderen van het plafond hebben we dus niks aan de badkamer gedaan. Uiteraard heb ik wel mijn best gedaan om het echt een gezellig te maken hier. De tegels in de badkamer zijn grijs en antraciet en om het wat gezelliger te maken koos ik voor knalroze handdoeken.

De wastafel wil ik zo rustig mogelijk houden, dus bestelde ik subtiele badkameraccessoires om het rustig en strak te houden. Ik bestelde onder andere twee dezelfde bekerhouders met bijpassend zeeppompje en kocht in de winkel een prachtige zwarte badplank. Daar kan prima mijn wijntje, boek en wat lekkers op staan terwijl ik in bad lig. Om de vloer van de badkamer en de inloopdouche droog te houden heb ik een mooie zwarte vloerwisser gekocht.

Gerelateerde berichten

Back to top button