Navigatie

Klokken, wekker, radio

Wandklok, wekker met of zonder radio, dubbele wekfuncties, verlichting. Als gadget, cadeau, wandversiering of gewoon om de tijd en temperatuur af te kunnen lezen. Hier vind u verschillende tijd aanduiders voor binnen het interieur of op het nachtkastje.

 • Retro keukenklok incl. timer
  Retro keukenklok incl. timer

  Retro wandklok + timer. Keukenklok + kookwekker. New Vintage druppelvormige keukenklok met wekker timer functie, tenminste voor 60 minuten. Handig hulpje bij het koken van een eitje of het afgieten van de rijst. Quartz gestuurd…

 • Flip clock No Case brass
  Flip clock No Case brass

  Flipklok van het Nederlandse design merk Presenttime. Een klok als design object welke u van de juiste tijd voorziet.

  € 119,95
 • Flip clock No Case brass
  Flip clock No Case brass

  Flipklok van het Nederlandse design merk Presenttime. Een klok als design object welke u van de juiste tijd voorziet.

  € 119,95
 • No case flip klok zwart
  No case flip klok zwart

  Naked flip clock in geheel zwarte uitvoering een sieraad aan de wand of als tafelklok, Het klokken merk Karlsson heeft meerdere uitvoeringen in gesloten en open flipklokken.

  € 119,95
 • Karlsson Tube clock black
  Karlsson Tube clock black

  Een klok zonder tik, duidelijke tijdsaanduiding door mede van de grijze led verlichting, klap in uw hand en de klok zal de tijd aangeven, datumfunctie, alarfunctie, temperatuuraanduiding, design Karlsson Tube by BOX 32 Design

  € 37,95
 • Karlsson Tube LED
  Karlsson Tube LED

  Karlsson LED klokken stille klokken die niet tikken, maar zeer decoratief zijn door het LED systeem waarmee u de datum, tijd, alarm of temperatuur mee kunt lezen. Toonaangevend klokken en wekkers van Presenttime by BOX32

  € 37,95
 • Karlsson Block klok
  Karlsson Block klok

  Zo leest u in stijl de tijd en temperatuur af. Fraai en decoratief vormgegeven in walnoot of zwart fineer. Een klok die altijd een plaatsje zal vinden binnen het interieur met een simpel duidelijk afleesbaar display.

 • Cube klok Karlsson
  Cube klok Karlsson

  Present Time Cube Clock by Karlsson. Digital vormgegeven deze zuinige LED klok van Karlsson. Zo leest u in stijl de tijd en temperatuur af. Fraai en decoratief vormgegeven in walnoot of zwart fineer.

 • Mini Cube Karlsson
  Mini Cube Karlsson

  Een bescheiden digitale tikloze klok die altijd een plaatsje zal vinden binnen het interieur met een simpel duidelijk afleesbaar display. Een sieraad voor in uw kast of op uw tafel of bureau.

 • Kitchen clock with timer
  Kitchen clock with timer

  Kookwekker en klok in een van het merk Presenttime handig in de keuken. In vintage kleuren en uitvoering. Zo kookt u uw eitje hard of zacht.

 • Flip clock no case black
  Flip clock no case black

  Flip clock No Case van Karlsson ontworpen door Box32 design is een juweel aan de wand. Flipklok van het Nederlandse design merk Presenttime.

  € 119,95
 • Flip clock boxed XL blackwood
  Flip clock boxed XL blackwood

  Karlsson van Presenttime. XL tafelklok met tijdloos karakter. Voor aan de wand of op het dressoir, uitgevoerd in een kunstof niet van echt te onderscheiden blackwood print. Deze flipclock blackwood XL prachtig in elk interieur.

  € 129,95
 • Cathode Karlsson tafelklok bamboe
  Cathode Karlsson tafelklok bamboe

  Nixie tafelklok Cathode van Karlsson verlichte bamboe console tafelklok voorzien van 6 Nixie buizen met duidelijke lichtaangevende trendy tijd aanduiding in eikenhout vormgegeven. Sfeermaker door de zacht rood verlichte tubes

  € 124,95
 • Cathode Karlsson tafelklok wit
  Cathode Karlsson tafelklok wit

  Nixie tafelklok Cathode van Karlsson verlichte hoogglans console tafelklok voorzien van 6 Nixie buizen met duidelijke lichtaangevende trendy tijds aanduiding in wit vormgegeven. Sfeermaker door de zacht rood verlichte tubes.

  € 124,95
 • Present Time - Block klok 2 colours
  Present Time - Block klok 2 colours

  Present Time Block Clock. Karlsson, digital vormgegeven, zuinige LED klok Block van Karlsson. Zo leest u in stijl de tijd en temperatuur af.

 • Franky klok, wekker kurk
  Franky klok, wekker kurk

  Franky is niet zo groot, maar geeft de tijd weer in stijl, Deze wekker, alarmklok en wandklok doet het goed naast uw bed, op de kast en is tevens aan de wand te bevestigen, Karlsson klokken, tijdloos in design. For better times.

  € 21,95
 • Franky klok, wekker bamboe
  Franky klok, wekker bamboe

  Franky is niet zo groot, maar geeft de tijd weer in stijl, Deze wekker, alarmklok en wandklok doet het goed naast uw bed, op de kast en is tevens aan de wand te bevestigen, Karlsson klokken, tijdloos in design. For better times.

  € 21,95
 • Franky wandklok kurk
  Franky wandklok kurk

  Franky is van kurk en u leest de tijd met klasse, Deze wandklok tikt niet (silent movement) en doet het goed in elk interieur, op de kast of aan die saaie muur, Karlsson klokken, tijdloos in design. Looking For Better Times.

  € 49,00
 • Franky wandklok bamboe
  Franky wandklok bamboe

  Franky is van bamboo en u leest de tijd met klasse, Deze wandklok tikt niet (silent movement) en doet het goed in elk interieur, op de kast of aan die saaie muur, Karlsson klokken, tijdloos in design. Looking For better times.

  € 49,00
 • Franky wandklok beton
  Franky wandklok beton

  Franky is van beton en u leest de tijd met klasse, Deze wandklok tikt niet (silent movement) en doet het goed in elk interieur, op de kast of aan die saaie muur, Karlsson klokken, tijdloos in design. Looking For better times.

  € 49,00
 • Flip clock boxed XL
  Flip clock boxed XL

  Flip boxed clock XL van Presenttime spreekt een geheel nieuwe tijd. Uitgevoerd in Bamboo, zilver, RVS of darkwood (black). Karlsson Flip klok - clock boxed.

  € 129,95
 • Cabanaz retro wandklok
  Cabanaz retro wandklok

  Cabanaz heeft een hele range aan keuken artikelen in meerdere vintage kleuren. Het puntje op de i is de diner wandklok.

 • Retro alarm clock.
  Retro alarm clock.

  Retro TV-style alarmwekker. Het idee is dat het hoort te lijken op een uitstekende TV uit de jaren '60, misschien wel, misschien niet! Maar de Retro TV-style alarmwekker ziet er zeker als een jaren '60 wekker uit! Zowel in het…

 • Hamburger wandklok 50ies
  Hamburger wandklok 50ies

  Vintage keukenklok. Hamburger metalen wandklok. Heimwee? Hang deze gestileerde '50 - '60ies Balvi wandklok in uw woonkamer, keuken of op de kantinemuur. Reis terug in de tijd met deze authentieke retro-look voorzien van hamburger…

  € 17,50
 • Litle big time grijs
  Litle big time grijs

  Wall Clock Little Big Time. Design voor Karlsson is een bijzonder fraai vormgegeven wandklok. Deze wandklok komt door zijn minimalistische uitstraling in ieder interieur tot zijn recht.∙ Formaat: D. 76cm, Excl. 1 AA battery.

  € 29,95
 • Karlsson wandklok double sided.
  Karlsson wandklok double sided.

  Dubbelzijdig zo kun je aan 2 kanten de tijd aflezen. Deze zwevende wandklok heeft iets weg van de traditionele stationsklok. De vierkante walnoot wandklok doet het goed in de hal of op de lege wand in uw huiskamer.

  € 79,00
 • Big flip wood calendar clock
  Big flip wood calendar clock

  Flip clock van Karlsson met houten vierkante lijst maakt deze klok tijdloos in design voor elk interieur. De nieuwe bamboo omlijsting geeft een extra vintage, retro twist aan deze duidelijke leesbare wandklok merk presenttime

  € 319,00
 • Karlsson boxed flip clock bamboo
  Karlsson boxed flip clock bamboo

  Klokkenmerk Karlsson is opgericht in 1980. Het merk staat al jaren bekend om zijn uitdagende klokken van hoge kwaliteit. Naast deze uitstekende kwaliteit wordt Karlsson ook geroemd om zijn gebruik van nieuwe materialen

  € 94,95
 • Flip clock boxed RVS XL
  Flip clock boxed RVS XL

  Nieuwe kijk op tijd! Flip boxed clock XL, Karlsson van Presenttime. XL tafelklok met tijdloos karakter. Voor aan de wand of op het dressoir, uitgevoerd in een kunstof niet van echt te onderscheiden RVS print.

  € 129,95
 • Camera alarm clock
  Camera alarm clock

  Alarm clock with light - Camera. Voor de fotograven en camera liefhebbers een echte must-have, deze leuke camera als wekker met verlichting erin zodat u in het donker makkelijk de tijd kunt zien.

  € 7,50
 • Cabanaz retro kookwekker
  Cabanaz retro kookwekker

  Retro magnetische keuken kookwekker. Superhandig is deze stalen Cabanaz kookwekker in klassieke uitvoering. Je plakt hem met zijn magnetische achterzijde zo op de koelkast of op ieder ander metalen ondergrond.

 • LEFF Amsterdam Brick
  LEFF Amsterdam Brick

  LEFF Amsterdam. Flip clock, tijd, stijl, precisie, lef. Deze flip klok ontworpen door Erwin Termaat, heeft deze vintage flip klok opnieuw uitgevonden, opnieuw ingericht met een unieke combinatie van materialen en graphics,…

 • Staand horloge
  Staand horloge

  Staande klok, wit, trompetvoet, classic.

  € 129,00 € 99,00
 • Magnetische kookwekker - Balvi
  Magnetische kookwekker - Balvi

  Magnetische kookwekker voor aan je koelkast. Very big timer red. Koken is een leuke bezigheid, tenzij alles op het eind mislukt, omdat je de tijd niet goed in de gaten hebt gehouden. Met de Hele grote magnetische kookwekker van…

  € 9,95
 • Projectie Klok Ovo
  Projectie Klok Ovo

  PROJECTIE KLOK. Prachtige vormgegevenprojectie klok. Incl. standaard om de klok neer te zetten. Tevens een plafond plaat om de klok op een eenvoudige manier aanhet plafond te bevestigen. Voorzien van een led lamp. Grote van…

  € 114,95
 • VOODOO reminder klok
  VOODOO reminder klok

  Voodoo - Nextime.Te gebruiken als reminder door notitiebriefjes op vast te pinnen of de foto van je ex of je geliefde. Natuurlijk is deze voodoo klok bedoelt om de tijd te bekijken en al vliegt de tijd deze klok is tijdloos. Incl.…

  € 34,95 € 24,95
 • koekoeks Clock House
  koekoeks Clock House

  Koekoeksklok met vogeltje. Cuckoo clock house. In dit leuke klokje zit een klein vogeltje dat zich elk uur zal laten zien en u de tijd verteld.

  ∙ Size: 25,5 x 30 x 18cm
  ∙ Excl: 1AA Battery
  ∙ Materiaal: Plastic
  ∙ Kleur: zilver

  € 34,95 € 24,95
 • Wall clock Spider multi
  Wall clock Spider multi

  Spider multi color clock. Een leuke new retro klok voorzien van verschillende gekleurde bolletjes. Door zijn kleuren past deze klok in elk interieur. En is ook erg leuk op bv de kinderkamer.

  ∙ Size: D 45cm, Excl. AA baterry

  € 54,95
 • Radio vintage 70ies
  Radio vintage 70ies

  Radio vintage model. Zeventiger jaren tafelradio. Groot geluid, klein formaat, maar wat een lief klein hebben dingentje is dit. Voorzien van draadantenne, koptelefoon aansluiting. Dit groene rib radiootje van Italiaans design…

  € 24,95
© 2006 - 2018 Interieur | Retro | Design | Scandinavisch | Fifties | Vintage | Popart | Mid Century | Woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.