Garantie, annuleren.

Op ieder product dat u koopt bij UrbinD=sign heeft u garantie op productie en fabricagefouten.

 • UrbinD=sign houdt zich aan de officiële garantietermijnen die gesteld worden door ons CBW keurmerk, leveranciers, importeurs, agenten of fabrikanten.
 • Koopt u bij UrbinD=sign een product dat binnen de gestelde garantie termijn een defect gaat vertonen, dan kunt u contact met ons opnemen om het probleem voor u op te lossen.
 • Fabrieks garanties zijn 1 jaar op eventuele productie fouten en/of defecte materialen.
 1. UrbinD=sign geeft garantie op de aangekochte artikelen. Deze garantie geldt niet in het geval er sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen: ondeskundig gebruik, opzet of grove onachtzaamheid, waterschade, bevriezing of verontreiniging.
 2. Wij geven geen garantie op slijtage en/of verkeerd of onbehoorlijk gebruik van bestelde artikeen.
 3. De toepasselijkheid van de garantie is ter beoordeling van UrbinD=sign.
 4. Wanneer u een product hebt ontvangen, dat gebreken vertoont, dient u dit zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen door te mailen naar info@urbindsign.nl
 5. De retour gezonden artikelen dienen in een verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd  te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
 6. Lees voor meer info: Algemenevoorwaarden
 7. Print het onderstaand formulier uit voor retourzendingen / garantie.
 8. pdf klantenservice urbinsthings urbindesignGarantieformulier.

 

 • LET OP!  Indien u geen retour-formulier invult en meestuurt in de retourzending, kunnen wij de retour gezonden goederen niet in behandeling nemen. Retouradres: UrbinDesign, t.a.v. klantenservice, garantie. van Schravendijkplein 18, 3131GW, Vlaardingen.

Kosten:

 • Garantie: Wanneer u een product voor garantie wilt claimen, zijn de kosten voor het verzenden naar UrbinD=sign voor uw rekening. Wanneer de garantie wordt gehonoreerd zijn alle kosten die daaruit voortvloeien voor rekening van UrbinD=sign (zoals het verzenden naar distributeurs en retour-zending naar de klant).

Bestelling annuleren of wijzigen.

 • Als u een geplaatste order wilt wijzigen of annuleren? Dat is mogelijk! Neem direct contact met ons op.
  U kunt ons bereiken (di t/m zaterdag) via Tel.nummer 0619596452 of stuur een e-mail naar info@urbindsign.nl. 

< Klantenservice

© 2006 - 2022 UrbinDesign Innovation Living Banken, Kragelund, Bel Air Fifties Furniture, lampen en verlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel