Vorige Artikel 33 van 71 Volgende

No.39 Ovals wandlamp

€ 325,00 (inclusief btw)

Wandlamp No.39 is van natuurlijk hout met uiterste precisie vervaardigd. 

Ovals wandlamp licht op uit de kracht van natuurlijke wetten en bevestigd de kracht van herhaling.

Er is gezocht naar een manier om dezelfde vorm zo te verbinden dat er iets unieks ontstaat. Een ontwerp waarin het geheel meer is dan de som der delen. Een ontwerp dat een atomische eenvoud uitstraalt, maar ook direct de vraag oproept: ‘hoe zit dit eigenlijk in elkaar? Het uitgangspunt voor deze lamp waren materiaal en techniek. Deze zijn onlosmakelijk verbonden aan het uiteindelijke ontwerp; geen drager van de vorm maar een essentieel onderdeel van het geheel.

40 ovalen totaal vormen samen de hanglamp No.39 XL Ovals. Door slim gebruik te maken van halfhoutverbindingen houdt deze lamp zichzelf in stand. Het maatvaste mdf met een (gesneden) lasercut-technologie maakt dit mogelijk. De lamp is te verkrijgen als vloerlamp, hanglamp (2 maten), plafonnière en als wandlamp.

Alex Groot Jebbink studeerde in 2003 af als interieurarchitect en meubelontwerper. Waarna hij vervolgens in 2012 afstudeerde als Master of Interior Architecture aan de Hogeschool voor de Kunsten van Utrecht. De verwondering zit in de schijnbare eenvoud.

Specificatie Omschrijving
Lengte 15 cm
Breedte 50 cm
Hoogte 50 cm
Voorraad 2-5 dagen
Materiaal FSC gekeurd MDF (4mm) Fitting: excl. lichtbron E14 max 60W. Lengte snoer 150cm strijkijzersnoer
Design Alex Groot Jebbink Design Verlichting
Garantie 1 jaar
Gratis levering Ja
© 2006 - 2022 UrbinDesign Innovation Living Banken, Kragelund, Bel Air Fifties Furniture, lampen en verlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel